2009. április 2., csütörtök

Bodyslim Formula az egészséges testsúlyért!


, Normal 0 21

Bodyslim Formula

A docbauty-nak sikerült megoldania hogy a zsírban oldódó összetevők vízben oldhatóvá és ezzel a sejtek számára közel 100 %-ban felvehető állapotba kerüljenek.

Ezáltal vált lehetővé a bodyslim Formula fő alkotó elemeinek, a coenzym Q10-nek és az alpha – liponsavnak a kombinálása és a sejt számára gyorsan felszívhatóvá tétele.

Ez a szabadalmaztatott /un. Szolubilizációs/ eljárás, lehetővé teszi az organikus felszívódást

közel 100 %-ban. A felhasznált fő alkotó elemek, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozással együtt egy fokozottabb intenzitású anyagcserét segítenek elő. Ez a folyamat igen energiaigényes és a coenzym Q10 gondoskodik arról, hogy az alpha-liponsav mint antioxidás a sejteken belül valóban kifejthesse hatását.

Tapasztalatok szerint a bodyslim folyamatos szedése /kb.4 hónap/ és elegendő mozgás

valamint egészséges táplálkozás mellett, elősegíti a megfelelő testsúly kontrollt.


Kombináció probiotikus baktériumkultúrákkal

Egy korlátozott aktivitású anyagcserének leggyakrabban a túl egyoldalú táplálkozás az oka.

Ez egyrészről a bélflóra károsodásához vezet, másrészről a szervezet elsavasodásához és sérült Immunvédelemhez vezethez. Ezért igen fontos, hogy az emésztőszervek funkciójukat minél teljesebben el tudják látni.

A bodyslim Formula és a Vital Probiotic kombinálása ebből a szempontból igen pozitív fiziológiás hatást mutat. Hiszen az egészség a belekből jön és csak egy sértetlen emésztőrendszer képes a táplálék megfelelő feldolgozására és a szervezet számára éltető energiává alakítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése